dimarts, 12 de juliol del 2016

Èxit de participació a 3a.cursa noctura i solidària de Sant Tomàs


473 PARTICIPANTS A LA SOMNÀMBULA


11 de juliol de 2016 – El passat divendres 08 de juliol l’Associació Sant Tomàs va organitzar la 3ª edició de La Somnàmbula. Enguany la cursa/caminada va comptar amb 473 participants. Els quals tot i l’amenaça de pluja, a partir de les vuit del vespre es van anar acostant a la Plaça Major de Roda de Ter per gaudir primer de l'òpera de “La Sonambula” en directe i tot seguit per recórrer els 7 km.
Els guanyadors de l’edició d’enguany van ser: Eloi Miquel Arcarons amb 27 minuts i 57 segons, seguit respectivament de Isma Casadesús Forjan i Dani Parés Soler que van empatar amb un temps de 27 minuts i 58 segons.

En la categoria femenina el primer lloc va ser per Martina Rodríguez Sala amb un temps de 30 minuts i 59 segons, la segona posició per Núria Peix Tarrés que va fer un temps de 34 minuts i 5 segons seguida de Susana Galan Romeu en tercera posició i aconseguint un temps de 35 minuts i 8 segons.

L’Associació vol agrair a tots els participants i també especialment a l'Ajuntament de Roda de Ter, als Saltamarges, a l’Obra social “la Caixa” i a la Rosa Mari Ramírez pel seu suport en l'organització de l'esdeveniment i també als voluntaris. Finalment agrair també a les múltiples empreses que hi han col·laborat. Tot seguit trobareu l'enllaç amb les classificacions i les fotografies fetes pel grup fotogràfic de Roda de Ter.

Font: NP Comunicació Sant Tomàs