dilluns, 13 de juny del 2016

Viver de Bell-lloc entitat reconeguda per la seva participació al Programa RSE.Pime 2015



Dijous, 9 de juny, va tenir lloc l’acte de cloenda del programa RSE.Pime 2015, que ha servit també per a fer el llançament de l’edició 2016. El programa ha permès a 16 pimes entre les quals 4 microempreses, 8 empreses petites i 4 empreses mitjanes, elaborar un pla d’acció en RSE en cinc sessions.
L’acte, que es va celebrar al Saló Daurat de la Casa Llotja de Mar, va comptar amb la presència de l’honorable conseller d’Empresa i Coneixement, Sr. Jordi Baiget, que va reconèixer la importància del programa RSE.Pime i va agrair la participació de les 16 empreses, entre les que figura Viver de Bell-lloc. El conseller va estar acompanyat en la representació institucional pel Dr. Josep Santacreu, president de Respon.cat i conseller delegat de DKV Assegurances.
Baiget va considerar que les empreses no són uns ens aïllats del seu entorn sinó que estan ubicades al territori i es relacionen amb persones, i en la mesura que es produeix tota aquesta interrelació, cal que hi exerceixin una responsabilitat social. Així, a més d’intentar ser el més productives possible i el més internacionalitzades i competitives possible, també han de tenir un compromís amb el seu entorn, les persones i el territori. El conseller va afegir que l’RSE ha de vista com una gran oportunitat, mai com un cost, ja que permet optimitzar processos, tenir una nova mirada envers els teus clients i proveïdors, i altres grups d’interès, que a la llarga et fan més innovadora.
Els participants a l’acte ens van endur la publicació amb els casos de les 16 pimes, que es van editar en paper especialment per a l’ocasió, i que properament podreu trobar al web de Respon.cat.
Font: http://www.creixemambtu.vivelloc.cat/viver-de-bell-lloc-reconeguda-per-la-participacio-al-programa-rse-pime-2015/